Supă de broccoli

Va deveni supa ta preferată.


4 portii

Supa de broccoli este o supă extrem de sănătoasă, această legumă fiind cunoscută pentru proprietăţile sale - este bogată în fibre, vitamina C, B6 şi A, potasiu şi antioxidanţi. 

  1. Pune la fiert cartofii, într-o oală cu suficient de multă apă. După câteva minute (după ce cartofii au început să fiarbă), poţi adăuga şi buchetele de broccoli. Dacă pui ambele legume, în acelaşi timp la fiert, rişti ca broccoli să fie prea fiert la final.
  2. Separat, căleşte ceapa şi usturoiul şi apoi adaugă-le în supă.
  3. Atunci când legumele sunt fierte, adaugă sare, piper şi dă supa prin blender.
  4. Pune supa fierbinte în farfurii, adaugă pentru fiecare porţie câte o lingură mare de cremă de brânză Crème Bonjour clasică, presară seminţele preferate şi ornează cu frunzele de mentă verde.

Gata în câteva minute! O nouă gustare savuroasă. Crème Bonjour - simplu ca bună ziua!


Ambasador Crème Bonjour

JamilaCuisine recomandă Crème Bonjour

"Timpul pe care îl petreci în bucătărie nu este singurul ingredient al unei reţete savuroase. Poţi crea gustări şi rapide şi gustoase doar folosindu-ţi creativitatea şi combinând ingrediente inedite.

Noua Crème Bonjour este primul pas pentru acest tip de gustări. Poţi alege cremă de brânză Crème Bonjour simplă, castraveţi sau verdeţuri iar gustările făcute de tine vor avea o savoare excelentă."