Super wrap

Delicios și gata în câteva minute.


4 portii

Reţetele de wrap sunt inspirate din bucătăria Orientului Mijlociu, unde sunt îmbogăţite cu condimente cu gust intens. Recomandarea noastră este să începi cu o reţetă de wrap gustoasă şi simplă, pe care să o reinterpretezi apoi cu legumele şi condimentele preferate. 

  1. Prăjeşte bucăţile de pui în ulei sau unt, adăugând sare şi piper. După ce s-au făcut, lasă-le într-o farfurie pe care ai pus un şervet de hârtie, care va absorbi uleiul în exces.
  2. Taie morcovii în fâşii subţiri, pe care le stropeşti apoi cu puţin ulei de măsline şi le condimentezi şi apoi le laşi câteva minute într-un bol.
  3. Spală frunzele de salată şi lasă-le la uscat.
  4. Într-o altă tigaie, unsă cu ulei, pune lipiile pe rând şi lasă-le câteva minute pe fiecare parte.
  5. Unge fiecare lipie cu crema de brânză Crème Bonjour verdeţuri, apoi adaugă frunzele de salată, presară fâşiile de morcovi si aşază şi bucăţile de pui prăjit.

Gata în câteva minute! O nouă gustare savuroasă. Crème Bonjour - simplu ca bună ziua!


Ambasador Crème Bonjour

JamilaCuisine recomandă Crème Bonjour

"Timpul pe care îl petreci în bucătărie nu este singurul ingredient al unei reţete savuroase. Poţi crea gustări şi rapide şi gustoase doar folosindu-ţi creativitatea şi combinând ingrediente inedite.

Noua Crème Bonjour este primul pas pentru acest tip de gustări. Poţi alege cremă de brânză Crème Bonjour simplă, castraveţi sau verdeţuri iar gustările făcute de tine vor avea o savoare excelentă."