Sandviș Fresh

O idee gustoasă, pentru micul dejun.


2 portii

Pentru un sandviş fresh poţi folosi legumele care-ţi plac – roşii, ardei, castraveţi sau chiar ceapă verde, în diferite combinaţii. Cea mai importantă decizie este cea asupra pâinii – foloseşte pâine integrală dacă vrei să pregăteşti un sandviş de dietă, pâine cu seminţe (bogată în gust) sau pâine cu maia.

  1. Pune frunzele de spanac şi roşiile cherry tăiate în patru într-un castron, toarnă un strop de ulei de măsline şi presară un pic de sare, apoi lasă-le câteva minute, timp în care pregăteşti pâinea.
  2. Taie felii de pâine subţiri, apoi unge fiecare felie cu un strat bogat de Crème Bonjour clasică (pentru această reţetă, îţi recomandăm crema de brânză clasică însă poţi încerca şi varianta cu verdeţuri sau castraveţi)
  3. Adaugă frunzele de spanac şi roşiile cherry peste crema de brânză.

Gata în cinci minute! O nouă gustare savuroasă. Crème Bonjour - simplu ca bună ziua!


Ambasador Crème Bonjour

JamilaCuisine recomandă Crème Bonjour

"Timpul pe care îl petreci în bucătărie nu este singurul ingredient al unei reţete savuroase. Poţi crea gustări şi rapide şi gustoase doar folosindu-ţi creativitatea şi combinând ingrediente inedite.

Noua Crème Bonjour este primul pas pentru acest tip de gustări. Poţi alege cremă de brânză Crème Bonjour simplă, castraveţi sau verdeţuri iar gustările făcute de tine vor avea o savoare excelentă."