Quiche Lorraine

O rețetă simplă și savuroasă.


4 portii

Tarta Quiche Lorraine este una din cele mai populare tipuri de tartă, având ca ingrediente specifice bacon-ul şi aluatul fraged. Quiche-ul poate fi şi dulce (aceeaşi reţetă de aluat, cu fructe pe deasupra) dar şi sărat, aşa cum îl întâlnim în această reţetă.

  1. Pune făina într-un bol uscat, adaugă un pic de sare, apoi untul (la temperatura camerei) şi câţiva stropi de apă. Frământă aluatul rezultat câteva minute şi apoi pune-l la rece până pregăteşti umplutura.
  2. Într-o tigaie cu foarte puţin ulei, pune bucăţile de bacon la prăjit. După ce le scoţi, aşază-le pe o farfurie pe care ai pus un şervet de hârtie înainte, care va absorbi excesul de ulei.
  3. Toacă ardeiul şi pune-l într-un bol, peste care adaugi apoi ouăle, crema de brânză Crème Bonjour clasică, sare, piper, bacon-ul prăjit.
  4. Scoate aluatul din frigider, întinde-l cu grijă (este fărâmicios, însă acest lucru este datorat untului şi îi va da o consistenţă excelentă la final), unge o tavă cu ulei şi făină şi pune aluatul în ea. Cu ajutorul unei furculiţe, fă câteva găuri în aluat.
  5. Adaugă umplutura, ornează cu felii subţiri de roşie şi pune tava la cuptor timp de aproximativ jumătate de oră.

Gata în câteva minute! O nouă gustare savuroasă. Crème Bonjour - simplu ca bună ziua!


Ambasador Crème Bonjour

JamilaCuisine recomandă Crème Bonjour

"Timpul pe care îl petreci în bucătărie nu este singurul ingredient al unei reţete savuroase. Poţi crea gustări şi rapide şi gustoase doar folosindu-ţi creativitatea şi combinând ingrediente inedite.

Noua Crème Bonjour este primul pas pentru acest tip de gustări. Poţi alege cremă de brânză Crème Bonjour simplă, castraveţi sau verdeţuri iar gustările făcute de tine vor avea o savoare excelentă."