Piept de pui la cuptor

Nu știi ce să gătești la cină?


4 portii

Pieptul de pui la cuptor umplut cu cremă de brânză poate fi servit cu o salată proaspătă, cu legume de sezon.

  1. Taie carnea în două, pe laterale, ca pe un fel de portofel suficient de mare pentru a introduce umplutura de cremă de brânză Crème Bonjour verdeţuri.
  2. Rumeneşte bucăţile de pui într-o tigaie, în unt topit, timp de câteva minute, până capătă o crustă aurie.
  3. Scoate carnea pe o farfurie şi adaugă umplutură din abundenţă, în interiorul fiecărei bucăţi de piept de pui.
  4. Transferă carnea astfel umplută într-o tavă suficient de încăpătoare, toarnă ulei şi vin alb, presară sare şi piper. Lasă la cuptor timp de un sfert de oră.

Gata în câteva minute! O nouă gustare savuroasă. Crème Bonjour - simplu ca bună ziua!


Ambasador Crème Bonjour





JamilaCuisine recomandă Crème Bonjour

"Timpul pe care îl petreci în bucătărie nu este singurul ingredient al unei reţete savuroase. Poţi crea gustări şi rapide şi gustoase doar folosindu-ţi creativitatea şi combinând ingrediente inedite.

Noua Crème Bonjour este primul pas pentru acest tip de gustări. Poţi alege cremă de brânză Crème Bonjour simplă, castraveţi sau verdeţuri iar gustările făcute de tine vor avea o savoare excelentă."