Flatbread indian

Vrei să-ți surprinzi invitații?


4 portii

Flatbread-ul este o lipie subţire, cu o consistenţă diferită de aluatul de pizza, ce poate fi făcut folosind ingrediente şi condimente extrem de diferite, în funcţie de ţara de provenienţă a reţetei. Această reţetă de flatbread este inspirată din bucătăria indiană – verdeţurile sunt integrate în aluat, se folosesc mai multe tipuri de făină şi se adaugă şi unt, la fel ca reţeta tradiţională de paratha indiană. Poţi crea o reţetă originală adăugând mai multe tipuri de verdeaţă în aluat, după gust.

  1. Amestecă tipurile de făină alese într-un bol, apoi presară un pic de sare. Adaugă cubuleţele de unt şi amestecă aluatul, până devine fărâmicios.
  2. Taie mărunt busuiocul verde şi bate oul, apoi adaugă-le peste aluat şi frământă până când textura acestuia devine omogenă.
  3. Pune aluatul la frigider pentru o oră, apoi întinde-l pe blatul de lucru, după ce ai presărat un pic de făină.
  4. Pune aluatul de flatbread în cuptorul preîncâlzit timp de cincisprezece – douăzeci de minute, sau pe grătar, până când suprafaţa sa capătă nuanţe aurii.
  5. Cât timp flatbread-ul este încă fierbinte, adaugă un strat bogat de cremă de brânză Crème Bonjour castraveţi, peste care presară boabe de năut fiert, bucăţile de avocado şi frunzele de spanac.

Gata în câteva minute! O nouă gustare savuroasă. Crème Bonjour - simplu ca bună ziua!


Ambasador Crème Bonjour

JamilaCuisine recomandă Crème Bonjour

"Timpul pe care îl petreci în bucătărie nu este singurul ingredient al unei reţete savuroase. Poţi crea gustări şi rapide şi gustoase doar folosindu-ţi creativitatea şi combinând ingrediente inedite.

Noua Crème Bonjour este primul pas pentru acest tip de gustări. Poţi alege cremă de brânză Crème Bonjour simplă, castraveţi sau verdeţuri iar gustările făcute de tine vor avea o savoare excelentă."