Jamila recomandă: Ouă umplute cu cremă de brânză

VIDEO! O rețetă clasică, reinventată.
Dificultate: usor

Jamila recomandă: Rulouri cu cremă de brânză și păstrăv afumat

VIDEO! Un aperitiv savuros, pentru următoarea ta petrecere!
Dificultate: usor


Jamila recomandă: Gustare cu somon afumat și cremă de brânză

VIDEO! Un aperitiv de efect, simplu de preparat!
Dificultate: usor


Jamila recomandă: Crostini trio de legume

VIDEO! Crostini cu ardei, vinete și dovlecei.
Dificultate: usor


Jamila recomandă: Wrap cu pui și legume

VIDEO! Arată bine, e sănătos și ușor de preparat.
Dificultate: usor

Creme Bonjour lansează trei noi variante de cremă de brânză!

Cel mai cunoscut vlogger culinar din România, JamilaCuisine, recomandă cele trei noi variante de Creme Bonjour – clasică, castraveți sau verdețuri.

Crema de brânză este un ingredient extrem de fin – orice gustare, sandviș sau aperitiv va fi îmbogățit de textura cremoasă și delicioasă a Creme Bonjour. Mai mult, chiar și rețetele de fel principal pot să beneficieze de savoarea noii Creme Bonjour. Dacă plănuiești să încerci o nouă rețetă de pui sau pește, poți să adaugi un sos delicios sau o umplutură din savuroasa cremă de brânză, pe care o mai poți folosi și pentru tarte sau topping pentru diferite tipuri de flatbread sau lipie.

JamilaCuisine recomandă Crème Bonjour: "Rețetele în care crema de brânză are un rol principal sunt savuroase și – cel mai important – rapide. Atunci când aștepți prieteni în vizită, când trebuie să pregătești rapid cina pentru cei dragi sau să îți faci o gustare sănătoasă pentru la birou, Crème Bonjour te inspiră să pregătești rețete creative, pe placul tuturor."

 


Ambasador Crème Bonjour

JamilaCuisine recomandă Crème Bonjour

"Timpul pe care îl petreci în bucătărie nu este singurul ingredient al unei reţete savuroase. Poţi crea gustări şi rapide şi gustoase doar folosindu-ţi creativitatea şi combinând ingrediente inedite.

Noua Crème Bonjour este primul pas pentru acest tip de gustări. Poţi alege cremă de brânză Crème Bonjour simplă, castraveţi sau verdeţuri iar gustările făcute de tine vor avea o savoare excelentă."